Äntligen vår!

Skrivet av: Johan
För fjärde gången (?) har snön smält undan från vägar, stigar och skog. Lite is finns kvar på vissa välanvända och icke plogade stigar. Men förutom det ligger terrängen efter vintern nu öppen för löpning överallt. Samtidigt är solen uppe länge och när klockan nu till helgen ställs om hinner man till och med ett löppass i solljus kvällstid. Hoppas nu att våren är kommen på riktigt!

Under vintern missar man ofta dagsljuset under veckodagarna eftersom solen under en lång period går upp efter att man åkt iväg till jobb/skola och gått ner innan man kommit hem igen. Därför är det så skönt när våren kommer och man får mer ljus under sin lediga tid. Nu när det är påsk får dessutom många av oss lite extra ledighet. Ta vara på denna tid och kom ut i naturen. Kanske kan ni till och med provspringa Ekebyloppsbanan? Ju mer ni springer banan ju bättre kommer ni lära er den och på så sätt kommer ni kunna springa snabbare när det väl är tävlingsdags.

Missa inte träningstipsen under rubriken "Träning" i överkant på hemsidan. Där finns riktigt bra pass som gör att du kan komma bra förberedd till årets upplaga av Ekebyloppet. Jag hoppas att ni alla får en skön påsk och start på våren!

Kommentera gärna: