Ekebyloppet 2017

Välkommen till ännu en upplaga av Ekebyloppet. Vi är nu inne på den 5:e i ordningen och har som ambition att bibehålla den löparglädje som många upplevde under tidigare år samtidigt som vi vill slipa på detaljer och bli ännu bättre! Inför 2017 har två nya projektledare tagit över - Johanna Öberg och Hedwig Haas. En kort presentation av oss finner du under blogg-fliken

Likt tidigare finns tre olika distanser att välja mellan: korten - 5 km, milen - 10 km och challenge - 21 km. Vi kommer att bjuda på bra träningstips från två stycken inbitna och erfarna orienterare i form av Rebecka Olsson och Niklas Aldén från OK Linné. Därutöver kommer du kunna följa arbetsprocessen i form av blogginlägg samt gästbloggare och hur de förbereder sig inför tävlingen den 6e juni. Under våren finns även möjlighet att delta i organiserade träningar med OK Linné och Friskis & Svettis - en bra chans att motiveras lite extra tillsammans med andra! Provlöpning av banan kommer också att dyka upp, mer information kommer.

Har du någon fråga, tanke eller annat som är oklart - tveka inte att höra av dig! Vi nås via mail och sociala medier. Kolla uppe i högra hörnet på hemsidan för kontaktuppgifter eller fyll i formuläret längs ned på startsidan.

Vi hoppas att vi möts i löparspåret och på banan under tävlingsdagen!
Kom ihåg att ha kul - det ska vi ha.

Johanna och Hedwig