Mer energi - Umara sportdryck

Längs banan på Ekebyloppet kommer det att serveras Umara sportdryck. Umara är inte bara ett företag som ägnar sig åt energiprodukter utan de har även en utbildningsplattform. Den drivs idéellt i syfte att hjälpa uthållighetsidrottare att prestera bättre genom smarta tips från vetenskapen.

Vill du få lite hjälp med träning och din prestation på både träning och tävling så kan vi rekommendera Prestera Mera. 

Prestera Mera drivs av två biomedicinutbildade löpare/coacher som fokuserar mot idrottsprestation och nutrition. De skriver en artikel i veckan och spelar också in ett podcastavsnitt om denna artikel. Deras artiklar behandlar mycket spännande som vi är säkra på att du kommer ha mycket nytta av.

Besök www.presteramera.com
Podcasten söker du enkelt upp i din podspelare.
De har också en youtubekanal med alla avsnitt.

Lyssna på bra tips så kommer det gå galant på Ekebyloppet!