Det närmar sig tävling

Nu börjar det närma sig juni, våren har slagit till med grönt och solsken och vi jobbar med att få till en väldigt fin tävlingsdag. Nu kan skolan läggas lite åt sidan, för att ägna fullt fokus åt att jobba med Ekebyloppet - för det är en utmaning att hinna med både och!

Dagarna innan loppet kommer vi hämta nummerlappar, packa deltagarpåsar, skriva ut skyltar, se till att fördela funktionärer rätt och att vi inte glömt några viktiga detaljer. Ganska många bollar att jonglera med, men kul har vi!

Vi har roliga nyheter för i år i form av kundvagnsrace och nya sponsorer. Vi har också spännande matalternativ på arenan och hoppas att alla deltagare ska få en fin nationaldag i gröngräset utanför Ekeby bruk.

Tveka inte att höra av er eller tipsa om vi har missat något eller om ni har någon bra idé. Vi tar gladeligen emot feedback!

Kommentera gärna: